VERKEERSEDUCATIE CODE95

OVER VERKEERSEDUCATIE CODE 95

Verkeerseducatie code 95 cursus doen? Chauffeurs die dagelijks op de weg zitten hebben te maken met wijzigende verkeersregels. Ook zijn de gedragsregels belangrijk en ook deze veranderen continue. De cursist leert ook bedacht te zijn op de gevaren van het verkeer en arbeidsongevallen. Fysieke risico’s kunnen worden voorkomen en de chauffeur wordt zich er bewust van dat een goede fysieke en mentale gezondheid bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

VOOR WIE IS VERKEERSEDUCATIE CODE 95?

Chauffeurs die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C of E bij C. Dit kunnen zowel ervaren als minder ervaren chauffeurs zijn.

RESULTAAT

Deelnemers krijgen inzicht in de nieuwste verkeersregels en het eigen gedrag in het verkeer. Tevens worden zij bewust gemaakt van de invloed die zij hebben op het imago van het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn.

INHOUD

  • Verkeersregels
  • Gedragssituaties
  • Eigen houding in het verkeer

EXAMEN

Na afloop wordt geen examen afgenomen.

DUUR

2 dagdelen

WAARDE NASCHOLING CODE 95

7 punten

CATEGORIE

Chauffeurstrainingen

  1. Tekst- en prijswijzigingen onder voorbehoud.

Schrijf je in voor de opleiding verkeerseducatie code 95:

De opleidingen van De Weerd Bedrijfsopleidingen worden zowel in de vestiging Apeldoorn als incompany gegeven. Bekijk onderstaand ons aanbod. Staat de gewenste cursus of datum niet in onderstaand overzicht? Neem dan even contact met ons op!

 

Wij staan je zowel telefonisch als per e-mail graag te woord:

055 –  533 43 73
bedrijfsopleidingen@deweerd.net