Bus theorie halen (D/D1)

BUS THEORIE HALEN (RIJBEWIJS CATEGORIE D/D1)

Wil je het bus rijbewijs bemachtigen, dan is de eerste vraag of je deze beroepsmatig wilt gaan inzetten. Ga je niet als chauffeur aan het werk? Dan zijn de theoriecertificaten Vakbekwaamheid deel 1 (RV1) en deel 2 (V2D/R2D) een vereiste. Om als beroepschauffeur aan de slag te gaan heb je ook het certificaat Vakbekwaamheid deel 3 (V3D) nodig.

DE CURSUS BUS THEORIE

Het behalen van de vakbekwaamheidscertificaten was nog nooit zo makkelijk! Je hoeft geen theorielokaal van de binnenkant te zien, want De Weerd Bedrijfsopleidingen biedt de complete opleiding via internet aan. De opleiding is inclusief boeken en 30 uur internetbegeleiding.

Kies je ervoor om het D1 rijbewijs te halen (max. 8 meter lengte en max. 16 personen)? Dan is het behalen van het theoriecertificaat Vakbekwaamheid deel 1 (RV1 light) iets vereenvoudigd. Dit theorie-examen bevat minder techniek vragen.

Prijzen

Vakbekwaamheid deel 1 (verkeer/techniek RV1)
Examen € 65,-

Vakbekwaamheid deel 2 (vervoer V2D/R2D)
Examen € 65,00

Vakbekwaamheid deel 3 (cases V3C)
Examen € 65,00

Vakbekwaamheid deel 1, 2 en 3 (RV1, V2D/R2D en V3D) internetopleiding
Cursus 30 uur begeleiding incl. boeken € 350,00

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE THEORIECURSUS

Onderstaand kun je een cursus op plaats en tijdstip naar wens selecteren. Bij het inschrijven hoeft niet betaald te worden, een factuur volgt achteraf.  Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord via 055 –  533 43 73.

LAAT ONS CONTACT MET JE OPNEMEN

Breng het geleerde op een plezierige manier in de praktijk!